Contest dan hadiah Laptop Acer Aspire One

Laptop percuma? Wow! Bestnya! Laptop percuma ni merupakan hadiah yang ditawarkan oleh Denaihati.com untuk contest terbaru yang dia buat kat blog. Kalau tak silap Sue, sebelum ni Denaihati.com pernah buat contest SEO kat blog dia. Sue tak join sebab tak reti main SEO. Hehe.. Kali ni dia kembali lagi dengan contest Hidup Untuk Memberi bersama hadiah Laptop Acer Aspire One untuk dimenangi. Menarik kan hadiah dia?

Denaihati menyediakan bukan satu, tetapi 2 buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni kecuali Forum, komuniti dan website. So, sape-sape yang ada blog tu boleh la join contest ni. Mana la tau kot-kot ada rezeki boleh menang laptop Acer Aspire One. PERCUMA pulak tu..

Dalam setiap contest atau pertandingan mesti ada syarat-syarat kan? Contest ni pon ada syarat juga tapi ada 3 syarat je, tak banyak. Syarat-syarat dia:

  1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan di ruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog… Contoh:

    Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog SAGITAURUS.COM

  2. Follow @ http://twitter.com/denaihati
  3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

 
Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakkan link Denaihati.com dalam setiap entri baru.

Manakala Hadiah Acer Aspire One kedua pula akan dihadiahkan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula bulan Mac, PENGOMEN TERBANYAK di blog Denaihati.com akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan.

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besarlah hadiahnya.

 
Tarikh Tutup:
Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan:
Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest:
1. Alansarproperties.com
2. www.xztly.com
3. Anisha Online Mall

P/S: Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog Anarm.Net


32 Comments

Trackbacks