Berkebun Rehatkan Minda

berkebun di farmville wordless wednesday

Bila otak dah penat fikir design, buat keja kat ofis, cara Sue rehatkan minda adalah dengan berkebun di FarmVille.

Tanam-tanam, bagi makan haiwan, kutip-kutip buah, sayuran. Setiap hari khamis kalau Sue ada masa berkebun boleh pergi Country Fair sambil-sambil jumpa kawan-kawan. hihi

3 Comments

  1. rehatkan mata dengan melihat kaler hijau

  2. games rupanya…saya pun dah lama tak masak sedap-sedap untuk games di Tagged…..busy jer memanjang……….hehe

    • hehe.. mesti ingat berkebun betol2 kan? tapi sue memang suka gak berkebun betol2, cuma skang ni dok umah yang takde tanah, tak dapat la nak berbakti pada tanah.

Leave a Comment