CPUV daripada Nuffnang

Tak faham macam mana blog yang jarang update ni masih dapat CPUV daripada Nuffnang. Berderet pulak tu Nuffnang bagi CPUV Campaign sampai encik suami tengok pun rasa jeles.

Blog dia dapat 2 ketul CPUV je. Hehe.

Baca entri-entri tentang Nuffnang ramai yang cakap nak dapat CPUV kena rajin update blog baru Nuffnang akan bagi.

Tapi Sue jarang update blog pun boleh dapat CPUV. Tak ke pelik.

nuffnang cpuv campaign

CPUV Campaign Dari Nuffnang

CPUV Campaign yang tengah berjalan kat blog ni buat masa sekarang ada ENAM. Malam tadi tengok ada 7 tapi satu dah tamat dan duit pun dah credited masuk dalam akaun Nuffnang.

Blog tak hebat pun boleh buat duit. Alhamdulillah. Lepas ni boleh beli baju baru.

Tengok pada CPUV campaign yang tengah berjalan kat blog ni, ada yang start dari bulan Jun 2013 dan masih On Going sampai sekarang. Lama betul.

Tapi rasanya tak pernah nampak pulak keluar iklan “Transtitions Optical” tu.

Sue jarang sebenarnya tengok CPUV yang blog ni dapat. Bila tengok tadi rasa nak update blog cerita pasal CPUV daripada Nuffnang, dan rasa nak ucap terima kasih banyak-banyak kat Nuffnang sebab sudi bagi CPUV.

Cuma earning dari CPUV tu tak banyak mana. Mungkin sebab trafik blog ni tak power.

Harap2 lepas ni Nuffnang bagilah banyak lagi CPUV Campaign untuk blog ni. Mana tahu tengok banyak iklan masuk boleh buat jadi rajin sikit nak update blog. Idea update blog tu banyak cuma MALAS.

Teruk betul kan? Hehe..

13 Comments

  1. Betul tu … saya setuju sgt ….

  2. tahniah banyak tu CPUV…

  3. tahniah…byk tu…bkan suami su jer yg boleh jeles…ambe pun jeles =)

    moga masyuk…ameen

  4. cumburu betull, saya dari dulu sampai sekarang baru 2 je..anyway, tahniah!

  5. masyukkk la akak…. huhu :w00t:

  6. wahhhh menarik tu
    akak tak tengok pulak, ntah2 banyak jugak kwang kwang kwang

  7. Wah! rezeki la tu namanya.. Tahniah ya

  8. Bestnya..1st time dtg ke sini rasanya…

Leave a Comment