Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Giveaway pertama tahun 2014 untuk disertai. Sebelum ni Sue pernah jugak join giveaway atau contest yang dianjur oleh rakan blogger tapi belum pernah ada rezeki menang hadiah. Kali ni Sue nak cuba lagi dengan joinHandphone Giveaway by Syuhada1981.com” pulak.

Mana tahu ada rezeki dapat menang handphone percuma.

Sue dapat tahu giveaway ni selepas baca entri blog Encik Titan. Terima kasih sebab berkongsi peluang menarik. Best kalau dapat menang handphone free.

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Handphone Giveaway anjuran blogger Syuhada1981 ni diadakan sempena Tahun Baru 2014. Giveaway ini berlangsung selama 1 bulan mulai 1hb Januari – 31hb Januari 2014.

Jom ramai-ramai kita pakat join giveaway dengan hadiah handphone ni.

Senarai Hadiah Giveaway by Syuhada1981.com

Top Referral
Hadiah yang ditawarkan berupa Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450 setiap satu) + RM50 untuk 4 pemenang.

Random
Solat Perfume (RM50 setiap satu) untuk 6 pemenang.

Hadiah handphone giveaway syuhada1981

Syarat-syarat untuk join giveaway ni:

  1. Buat satu entri bertajuk “Handphone Giveaway by Syuhada1981.com
  2. Copy banner yang disediakan dan linkkan semula ke entri giveaway
  3. Like Fanpage Syuhada1981.com
  4. Follow Blog Syuhada1981.com
  5. Follow Google+ SyuhadaBaharudin
  6. Follow Twitter @JustSyuhada
  7. Banyaknyee nak kena follow. Hehe

Handphone Giveaway anjuran blog Syuhada1981.com

Lepas dah ikut semua syarat dan arahan, link penyertaan kena submit melalui ruangan komen entri Handphone Giveaway by Syuhada1981.com.

Senang je kan? Jom join..

Tak berharap sangat pun nak menang sebab Sue ni tak berapa bertuah..

8 Comments

  1. dah lama tak singgah sini…good luck dear…..!

  2. wahh, makin ramai yang join. bagus, bagus.

  3. haii 🙂 .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome. btw, goodluck !

  4. salam perkenalan Suraya..
    terima kasih sudi join.
    wish you all the best. (^_^)
    InsyaAllah, ada rezeki tak kemana..

    • Salam perkenalan jugak.. Betul tu. Kalau ada rezeki memang takkan ke mana.. Terima kasih sebab anjurkan giveaway menarik ni. dan terima kasih jugak sebab sudi lawat blog ni.. 🙂

Leave a Comment