Hati Seorang Wanita

Lamanya tak update blog ni. Asyik sibuk dengan kerja. Hari-hari mengadap kerja je. Ada masa free pon tak sempat nak update blog.

Ni ada masa terluang sikit, curi la masa sekejap update blog. Hehe..

Tapi takda apa-apa idea nak mengarang. So, just copy paste entri daripada blog lama yang dah jadi sampah sarap kat alam maya.

Hati seorang wanita

Hati Seorang Wanita

  • Sensitif
    Bukan bermaksud suka merajuk, tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian.
  • Cerewet
    Bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala, kadang-kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala.
  • Halus
    Ibarat sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak. Walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab sesalahan, biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM.
  • Ikhlas
    Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui.
  • Korban
    WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, termasuk ibu bapa, anak-anak dan suami. WANITA amat tabah.
  • Prihatin
    Sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam.
  • Manja
    Walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari, naluri seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA. Suka bermanja bukan hanya kepada insan yang bernama LELAKI, namun juga sesama kaum.
  • Ego
    WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ke tepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai.
  • Cinta
    CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus.
  • Seks
    SEKS bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal. NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada 1 saja. LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkannya.

5 Comments

  1. You have definitely summed up everything. A man may be complex but a woman, is a many complex things.

  2. hi.. :senyuman: :salam:

  3. hi sue.. 😉

    (abis la ko anarm.. aku da jumpa blog ayang ko.. haha)

Leave a Reply