iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Assalamualaikum.. Lama tak update blog ni. Kali ni Sue nak cerita tentang satu contest menarik yang dianjurkan oleh blogger hebat Malaysia iaitu Denaihati. Contest yang dimaksudkan, yang sedang berlangsung sekarang ni ialah “Cabaran iPhone 5S Gajet Impian“.

Cabaran iPhone 5s ni terbuka kepada semua rakan blogger yang telah menjadi pembaca setia blog Denaihati.

Hadiah yang ditawarkan berupa 3 unit iPhone 5s 16GB untuk 3 blogger. Peserta contest (blogger) yang berusaha bersungguh-sungguh dalam contest ni akan memiliki iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan ada lagi hadiah lain ditawarkan.

Bestnya!

Contest Cabaran iPhone 5S Gajet Impian

Tugasan Contest Cabaran iPhone 5S Gajet Impian

Untuk join contest Cabaran iPhone 5s, setiap blogger yang nak jadi peserta kena buat tugasan pertama terlebih dahulu.

Tugasan pertama Cabaran iPhone 5s ni adalah tiket masuk contest dan bagi melayakkan untuk terima tugasan yang seterusnya.

Cabaran iPhone 5s akan melalui beberapa peringkat tugasan yang akan diumumkan apabila setiap tugasan tu selesai. Semua peserta akan diberi masa dan peluang yang mencukupi untuk bersaing bagi memiliki gajet impian iPhone 5S.

Contest Cabaran iPhone 5s

Tugasan pertama Cabaran iPhone 5s ni senang je, hanya perlu tulis entri bebas. Cuma tugasan peringkat seterusnya nanti tak tahu macam mana tahap kepayahan dia.

Hadiah iPhone 5s, barang mahal, takkan la Denaihati nak bagi tugasan senang, betul tak?

Tugasan Pertama Cabaran iPhone 5s

  1. Menulis satu entri sebagai tiket untuk ikut serta contest dengan tajuk “iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger
  2. Pengisian entri adalah bebas tetapi mesti kreatif dan mengikut cara penulisan blog yang betul dengan memasukkan:
    • Satu backlinks kepada blog Denaihati.
    • Entri mesti tidak kurang daripada 300 perkataan.
    • Senaraikan semua blog penaja dengan backlinks.
  3. Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014
  4. Peserta diwajibkan meletakkan satu banner Denaihati di mana-mana posisi di blog anda. Pilihan banner Denaihati boleh dapatkan di halaman Banner Denaihati.
  5. Tinggalkan entri cabaran iPhone 5s DI SINI.

Senang, kan? Tugasan pertama Sue dah pun setel. Sekarang tunggu tugasan seterusnya pulak.

Siapa belum join lagi contest ni cepat-cepat la buat entri dan hantar penyertaan.

Senarai Penaja Cabaran iPhone 5s

Cabaran iPhone 5s ditaja oleh rakan blogger. Terima kasih diucapkan kepada semua penaja kerana sudi sponsor iPhone 5s.

Penaja Utama

  1. amariman.com

Penaja Individu

  1. ombakcreatives.com
  2. ejamothman.com
  3. eridy.com
  4. hilalazmi.com
  5. eizil.com
  6. asamboi.my
  7. diarymama.com
  8. pendekarberkuda.org
  9. saji.my
  10. abangensem.com
  11. enveeus.com
  12. pakarniaga.com
  13. anarmnet.com
  14. daddydee.net
  15. sunshinekelly.com
  16. sweetkurma.com
  17. awn.my
  18. mawarmerah2008.com
  19. blogieta.com
  20. broframestone.com
  21. akmaomar.com
  22. khairilmazri.com
  23. wowberita.org
  24. Japan Budget Trip

Selamat maju jaya kepada semua peserta Cabaran iPhone 5s. GOOD LUCK!

11 Comments

  1. Good luck awak 🙂
    PG datang dari segmen yang sama.
    Salam perkenalan dari PG ya 🙂

  2. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya

  3. teringin juga nak ada satu ipong nih rasanya..

  4. semoga berjaya dapatkan iphone 5s tu…

  5. Selamat berjaya di dalam contest hebat ini

  6. good luck juga pada sue .. mana tau sue yang dapat itu iphone boleh pinjam .. heheheheheh

Leave a Comment