Kupon McDonald’s Chicken Foldover Promosi Ramadan Beli 1 Percuma 1 dari 6 – 15 Ogos 2012

Promosi Ramadan dari McDonald’s Malaysia!

Beli 1 Chicken Foldover, percuma 1 lagi Chicken Foldover.

Kupon McDonald’s Chicken Foldover
Klik gambar untuk besarkan paparan Kupon McDonald’s Chicken Foldover

Kupon McDonald ni hanya sah dari 6 – 15 Ogos 2012 (selagi stok masih ada). Cepat ‘scan’ QR Code yang tertera dalam gambar kupon tu kemudian save ke dalam phone.

Nak print pun boleh sama ada buat cetakan hitam putih, berwarna atau fotostat.

Lepas tu bawa kupon yang dah diprint atau disimpan dalam phone, order 1 Chicken Foldover dan tunjukkan kupon kepada gadis comel atau lelaki kacak yang bertugas di kaunter McD untuk buat penebusan 1 lagi Chicken Foldover PERCUMA!

Penebusan kupon boleh dibuat di semua cawangan McD di Malaysia bermula dari jam 11:00 pagi hingga 6:00 pagi (tidak sah melalui McDelivery, Genting dan airport).

Kupon ni hanya untuk penebusan Chicken Foldover a la carte (tanpa minuman dan fries)

Syarat Kupon McDonald’s Chicken Foldover Promosi Ramadan

  • Tawaran sah dari 6 – 15 Ogos 2012 bermula jam 11:00 pagi hingga 6:00 pagi
  • Kupon boleh disimpan dalam phone, cetak hitam putih, cetak berwarna atau fotostat
  • Setiap 1 kupon hanya boleh digunakan untuk 1 penebusan
  • Penebusan boleh dibuat di semua restoran McD KECUALI di Genting, airport atau melalui McDelivery
  • Penebusan hanya untuk menu a la carte (tanpa minuman dan fries)
  • Kupon McD Chicken Foldover ni sah selagi stok masih ada / kehabisan stok
  • McDonald’s Malaysia berhak menukar produk lain tanpa notis.

Boleh la guna kupon ni untuk bersahur atau berbuka puasa di restoren McD dengan pasangan atau kawan-kawan. Dapat jimat duit sikit.

6 Comments

  1. assalamualaikum suraya….yer la semalam mama pi MCD tapi dah x boleh nak dapat free sbb dah lepas pukul 7 jadi terpaksalah order yg lain jer…:)

  2. nyum2…memang sedap, sblom ni kalau takde promosi beli seketul jer kongsi dgn wife, dgn promosi ni dapatlah baham sorang seketul…haha

  3. Beli 1 percuma satu la ni..CFO memang my fevret…

Leave a Comment