Selamat Hari Raya Aidilfitri

Rasanya belom terlewat lagi untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kat korang. Hari ni dah masuk hari ketiga umat Islam menyambut Aildilfitri.

Macam biasa, aku sambut hari raya kat kampung la, kat mana lagi.

Sape-sape yang dok area Pasir Mas, Kelantan, jemput la datang ke rumah ek. Hehe..

Kad Selamat Hari Raya Aidilfitri

Nah kad raya untuk korang.

Kad Raya Aidilfitri

Dah berapa kali raya dah aku raya berjauhan dengan si dia. Insyaallah satu hari nanti kitorang dapat beraya sama-sama.

Oklah.. Takda apa dah yang aku nak merepek kat sini. Cuma ada satu benda nak share dengan korang. Iklan raya yang aku rasa best.

Terasa sebak bila fikir kalau diri sendiri jadi macam kat dalam iklan tu.

Jom layan.

Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan-kawan. Maaf zahir batin.

2 Comments

  1. lamanya tak update..maner menghilang?
    .-= zulfitry.com´s last blog ..Pecah Perutku Menonton Spontan =-.

Leave a Comment