Sikap Berdasarkan Tarikh Lahir

sikap berdasarkan tarikh lahir

Entri “Rahsia Bulan Kelahiran” yang pernah Sue tulis sebelum ni merupakan salah satu post yang popular di blog Sagitaurus.com ni. Ramai yang google dan baca entri tu. Terima kasih banyak-banyak. Hehe..

Di sini, Sue nak kongsikan 1 software (portable) yang dapat memberitahu sikap dan watak kita berdasarkan tarikh lahir.

Rahsia Tarikh Lahir

Isinya sama juga seperti “Rahsia Bulan Kelahiran” sebelum ni cuma ianya dalam bentuk software, dan ada perbezaan sikit di mana software ni dapat tunjukkan ramalan sikap berdasarkan tarikh lahir kita yang tepat, bukannya berdasarkan bulan kelahiran.

Macam berbelit-belit pulak ayat Sue ni. Korang tengok jela screenshot kat bawah ni.

rahsia sikap berdasarkan tarikh lahir
Paparan Software Rahsia Tarikh Lahir

Bila korang tekan button ‘Ikut Bulan’ yang ada kat software ni, dia akan paparkan ramalan berdasarkan bulan.

Setiap ramalan adalah berdasarkan kajian Dr. Fadzilah Kamsah.

software rahsia bulan kelahiran

One comment

  1. dah download hampir 80% sama.. huhuhu thanks sbb share..

Leave a Comment